Snöstorm i mitt rum

Imorgon åker jag till Köpenhamn!!! Ska på kryssning, nån stor båt med pooler, restauranger, shopping och nattklubbar. Ska bli superkul!
De senaste dagarna har varit ganska mycket plugg. Presentation i Market Planning och webprov i Statistikken igår och Så disskution och gruppindelning i International Marketing idag. Och så har jag ju makron som hänger över mig. En månad kvar till den och jag är redan stressad. Fick boken på post hemifrån idag så kan inte ens skylla på att jag inte har den längre.
Tre av mina kurser går helt ut på uppsatser och case. Vi får bilda våra egna grupper och jag har försökt hitta folk som kan stava på engelska (vilket jag inte kan). Har gått bra och är med kanadensare, australienare och tyskar i alla grupper. Ska bli kul att komma igång lite mer med det, har känts lite för segt i skolan hittills.

I söndags åt jag middag med Andrea och hennes kompisar från Munchen. Trevligt. När jag senare skulle gå ut med soporna låste jag ute mig och kom inte in igen, inte lika trevligt. Utan telefon och i sandaler i snön. Jättekul. Kastade snöbollar på Sarahs fönster tills hon släppte in mig. Klockan halv tre kom Andrea och killarna hem.
Sen i måndags fick jag middag av Sarah, riktigt amerikanskt. Massa ost och sås. Rätt gott men äckligt mycket ost på allt samtidigt. Annars har jag hunnit med att börja gymma, vi har ett superfint gym i skolan och var och shoppade lite idag. Superrea på Bianco, kom hem med ett par fina skor för 100 NOK. Dom ska användas på båten imorgon!

Igår bokade jag in Yatch Week 2010, vecka 34 vi ses där? Jag är grymt taggad, nu kan jag skaffa ett tråkigt jobb resten av sommaren. Nu är det sovdags, skriver efter Köpenhamn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0